Bel ons op +32(0) 50 31 50 55

Volg ons op

 • Volg Fiduciaire Ryckeman op Facebook

Bel ons op +32(0) 50 31 50 55

 • Volg Fiduciaire Ryckeman op Facebook
Mobiel menu

Maak een afspraak met onze experten

Icoon sluiten

Wenst u graag een afspraak te maken? Vul onderstaand contactformulier in of contacteer ons rechtstreeks via +32(0) 50 31 50 55.

  Over ons

  Headerafbeelding Ficuciaire Ryckeman

  Over Fiduciaire Ryckeman

  Expertise voor KMO’s en zelfstandige ondernemers

  Fiduciaire Ryckeman werd in 1928 opgericht door de gebroeders Roger en Albert Ryckeman. Op vrij korte termijn groeide het bedrijf uit tot een van de toonaangevende marktspelers in West-Vlaanderen.

  In 1969 werd de leiding van de Fiduciaire overgedragen aan de zoon van Albert Ryckeman, Roger Jr. Ryckeman. Roger Ryckeman was zaakvoerder van 1969 tot 1992.

  Tijdens zijn mandaat kwam er ook de noodzakelijke verhuis naar een groter kantoorgebouw. In 1987 werd het kantoor in de Lauwerstraat verlaten om te verhuizen naar een nieuw gebouw gelegen in de industriezone Het Waggelwater. Tot op heden is de Dirk Martensstraat onze uitvalsbasis om onze diensten te verstrekken.

  Eenmaal dat het vaststond dat er binnen de familie Ryckeman geen opvolging was, besloot Roger Ryckeman en zijn familie om het bedrijf door management buy out over te dragen aan de medewerkers, Daniël Defreyne en Raf Despierre. Ze hadden beiden reeds vele jaren voor de Fiduciaire Ryckeman gewerkt toen ze in 1992 de mogelijkheid kregen om de zaak over te nemen. Zij worden de vennoot-zaakvoerders van de Fiduciaire en leidden de zaak gemeenschappelijk tot aan het overlijden van Raf Despierre in 2017.

  In 2019 wordt Mieke Defreyne mede-vennoot en bestuurder. Sindsdien wordt het bedrijf geleid door Daniel en Mieke Defreyne. 

  Onder de leiding van de twee vennoten staat een team van specialisten en ondersteunende medewerkers klaar om uw onderneming op een betrouwbare en efficiënte manier te begeleiden.

  Ontdek onze troeven

  Bij ons kiest u voor vertrouwen & persoonlijk contact

  Ervaring

  Meer dan 90 jaar ervaring

  Dankzij onze jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis van onze medewerkers, is uw dossier in goede handen bij ons.

  Expertise

  Uitgebreide in-house expertise

  Ons team beschikt over een uitgebreide kennis in de verschillende vakgebieden van fiscale en sociale bedrijfsvoering.

  Vertrouwen

  Persoonlijke en discrete aanpak

  Uw vaste dossierbeheerder streeft een persoonlijke en discrete aanpak na en draagt bij tot het uitbouwen van een vertrouwensrelatie met u, uw medewerkers en uw onderneming.

  Marktwaarde

  Gevestigde waarde

  De familieonderneming Fiduciaire Ryckeman is een gevestigde naam in West-Vlaanderen en daarbuiten.

  © 2021 – Fiduciaire Ryckeman | IAB-lid: 2204473N64 | Privacybeleid | Disclaimer

  Webdesign Weblounge